inför ditt besök till Äventyrsbanan

Arbeta hos oss

Vi söker Naturguider
Vi laddar inför säsongen 2020 och söker medarbetar inom höghöjdsbana, teambuilding och vildmark.

Arbetsuppgifter
I jobbet ingår att instruera och guida grupper på höghöjdsbanor, teambuilding- och vildmarksövningar. Utifrån din erfarenhet kan du välja att arbeta med specifik eller alla tre områdena. Vi har olika nivåer på instruktörsfärdigheter vilket ger behörighet att jobba med olika grupper medan man fortbildas.

Kunskapskrav
Erfarenhet av att leda grupper. Du trivs med att jobba utomhus oavsett väder, har högt säkerhetstänk, är positiv, lugn och ansvarsfull.
För höghöjdsbanan är klättervana eller vana från höghöjdsarbete ett krav.
För teambuilding behövs erfarenhet eller utbildning inom gruppdynamik.
Vildmarksguider behöver erfarenhet eller utbildning från natur och friluftsliv.
Du kan jobba minst en dag i veckan och vill jobba både vardagar och helger.

Utbildning
Den metod vi arbetar efter kallas äventyrspedagogik och är en upplevelsebaserad inlärningsform med inslag av spänning och utmaning, som hjälper förståelsen för gruppen och individens beteende.Utbildningen pågår vid olika tillfällen från 1 april genom att dels gå med och lära av erfaren guide (assistera), samt olika utbildningspass.
Den 11 maj har vi gemensam kickoff med övernattning och det är viktigt att du kan delta på detta! Utbildningspass och kickoff är gratis men utan lön. När du assisterar så har du lön. Utbildningen avbryts om du inte vill fortsätta eller om vi märker att arbetet inte passar dig.

Ansökan skickas till
anita@aventyrsbanan.se märk ansökan vilket område som intresserar dig främst.

Praktikplats
Inför högsäsongen  (1 maj-30 okt) tar vi emot ansökningar från praktikanter från postgymnasiala skolor med inriktning inom vårt verksamhetsområde. Vi prioriterar längre praktiktider och boende i Stockholm.
Skicka ansökan eller kontakta oss via e-post för mer info!
anita@aventyrsbanan.se