Svensexa i Stockholm


Utmana er tillsammans uppe på en höghöjdsbana eller sammansvetsa gänget med ett teambuilding-program på Markbanan eller Uppdrag Vildmark. Oavsett så blir det en rolig svensexa, som alla garanterat kommer att minnas. Äventyrsbanan ligger endast 15 minuter från Slussen, så det går snabbt och enkelt att ta sig hit. Vill ni ge brudgummen en egen överraskning så ger Snabba Ziplinan en extra adrenalinkick.

I svensexapaketet ingår vedeldad bastu. Vid bastun kan man även grilla eller picknicka, en perfekt avslutning för er som vill njuta av stillheten i Stockholms vackraste skogar.
Bastun ligger intill Sandasjön och nås med ca 15 minuters vandring. Totaltid för svensexapaketet är ca 5 timmar. Vill ni ha den ultimata sammansvetsningen så stanna kvar över natten i tipi tältkåtan.

För bokning av bastun, ziplina, teambuilding-aktiviteter eller övernattning kontakta oss så hjälper vi er. För höghöjdsbanan ser vi lediga tider och val via bokaknappen längre ner.

Alkohol och Äventyrsbanan
Vi har nolltolerans mot alkohol under alla våra aktiviteter. Efter aktiviteten är dricka tillåtet under städade former vid våra grillplatser.

Lördagar är väldigt populära, boka i tid!


priser höghöjdsbana

Endast höghöjdsbana  ca tid 2 tim
1-6 pers: 3 000 kr
7-10 pers: 4 900 kr
11-15 pers: 5 900 krSvensexapaketet totaltid ca 5 tim
(höghöjdsbana, snabba ziplinan för en och bastu)
1-6 pers: 5 000 kr
7-10 pers: 6 900 kr
11-15 pers: 7 900 kr


SVENSEXAPAKET, SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Markbana eller Långa Ziplinan ca tid 1 timme
Upp till 15 pers: 4 000 kr
Gör båda, ett kanonbra upplägg på ca 2 tim: 6 000 kr

Uppdrag vildmark: 6 000 kr (ca 2 timmar)

Lägg till Snabba ziplinan för brudgummen: +500 kr
Lägg till bastu: +2 000 kr


Maila oss för bokning av Markbana/ziplina el Uppdrag Vildmark

Läs igenom våra deltagarvillkor innan ert besök. Vi ber er att särskilt notera att vi har totalt alkohol- och drogförbud på Äventyrsbanan, vilket omfattar både deltagare och åskådare på marken, innan och under aktivitet.

Här hittar du våra bokningsvillkor.