Teambuilding i Stockholm

Är ni ute efter att öka sammanhållningen på företaget? I våra teambuildingprogram ingår praktiska, roliga och lagom utmanande uppgifter, i ett fantastik skogsområde i Erstavik, endast 15 minuter från Stockholm.  Ni kommer inte bara att ha kul, utan även få nya kunskaper, erfarenheter och massor med frisk luft.

De program som presenteras här nedanför hålls på marken, vilket gör att de verkligen passar alla. De går även utmärkt att kombinera med någon av våra höghöjdsbanor. Självklart kan vi också skräddarsy ett program åt er, utifrån de önskemål och behov ni har. Och varför inte avsluta med middag och bastu i vildmarkslägret?

Teambuilding ”Lär-känna”

Ett program som passar perfekt för kickoffer, nybildade grupper och för er som jobbar på stora, spridda arbetsplatser som vill knyta nya kontakter inom gruppen.
Här är inte utmaningen höga höjder utan roliga övningar på marken som snabbt får deltagarna att öppna sig för varandra och stärker vi-känslan. Vi kan ta emot stora som små grupper, upp till 200 personer. Ni delas in i grupper om 15 personer. Tid ca 2 timmar.


Teamuppdraget

Här har vi plockat ut våra populäraste samarbetsövningar till ett mycket varierat program där allas förmågor kommer att värdesättas. Vi startar upp med en lätt ”icebreaker” som sedan följs av fyra komplexa övningar som utmanar både intellekt och fysik. Grundprogrammet är 2 timmar långt, men går självklart kan vi skräddarsy programmet för er grupps förutsättningar, förlänga till en hel dag och kombinera med Höghöjdsbanor, Markbanan eller andra aktiviteter.

Är ni ute efter djupare grupputveckling eller ledarskapsprogram så kan vi hjälpa er vidare till vår samarbetspartner Teamout.

Markbanan

En balansbana som kräver teamwork med åtta sammanhängande vajrar. Istället för rep att hålla sig i, så har ni varandra.  Det är svårt att förklara glädjen med att balansera på vajrar men alla blir helt uppslukade av att tillsammans försöka ta sig framåt. Kort och gott en fantastisk teambuilding-aktivitet som passar de flesta grupper med någorlunda god fysik!


Skräddarsydda program

Självklart kan vi också skräddarsy ett teambuilding-program baserat på just era önskemål och behov. Från tvåtimmarsprogram till heldagsprogram med avslutning i vårt vildmarksläger, med middag och bastu.


Gemensam matlagning

Att laga mat tillsammans är lika med gemenskap. Hos oss gör ni det i Vildmarkslägret med en erfaren vildmarkskock. Här tänds eld utan stickor, vatten hämtas från den naturliga källan och maten lagas direkt över elden. Ni blir guidade i skogens skafferi och tillsammans lagar ni en middag med smaker utöver det vanliga. När det är klart återstår bara att njuta av resultatet!
För mindre grupper, upp till 15 personer. Två timmar för matlagningen och sedan tid för middag och umgänge.


Kontakta oss för offert på Teambuilding i Stockholm

Telefon: 08 – 717 76 00 eller