Teambuilding i Stockholm


De här programmen hålls på marken, vilket gör att det passar alla! Eller som en perfekt kombination med höghöjdsbanor. Ni kommer att lära känna varandra och er själva, och det viktigaste – ha roligt tillsammans!
Vill ni äta något gott så får ni en oförglömlig – och klimatsmart – matupplevelse tack vare vår vildmarkskock.

Teamuppdraget


Ett program som utmanar hjärna och samarbetsförmåga istället för kroppen. Vi startar upp med en icebreaker-övning  som sedan följs av tre knepiga uppgifter där era idéer och förmågan att lyssna till varandra blir en förutsättning för att lyckas. Grundprogrammet är 2 timmar långt.


Teambuilding ”Lär-känna”


Perfekt för kickoffer, nybildade grupper och för er som jobbar på spridda arbetsplatser och vill knyta ihop gruppen. Kortare och roliga övningar som snabbt får deltagarna att öppna sig för varandra och stärker vi-känslan. Vi kan ta emot stora som små grupper, upp till 200 personer. Ni delas in i grupper om 15 personer. Tid ca 2 timmar.


Markbanan


En balansbana som ställer krav på ett gott teamwork. Banan består av åtta sammanhängande vajrar, som ni tillsammans ska försöka ta er framåt på. Det är svårt att förklara glädjen med att balansera på vajrar men alla blir helt uppslukade av att försöka nå hela vägen till målet. Kort och gott en fantastisk teambuilding-aktivitet som passar de flesta grupper med någorlunda god fysik!


Uppdrag vildmark


Spännande uppdrag med tema friluftsliv. Den första utmaningen blir att enas om hur uppgiften ska lösas; alla tillsammans, i små grupper eller enskilt? Fatta ert beslut snabbt, ni har 1,5 timme på er att klara så många utmaningar som möjligt. Programmet avslutas med att ni får lösningarna som är användbara nästa gång ni ska ut i naturen.


Gemensam matlagning


Att laga mat tillsammans är lika med gemenskap. Tillsammans med vildmarkskocken lagar ni en riktig gourmet-måltid direkt över elden. En unik och minnesvärd upplevelse! Välj om ni vill vara i Sjölägret, där ni kan komplettera med bastu, eller i Skogslägret med närmare till kommunikationer.


Grupputveckling


Är ni inne i en utvecklingsprocess och vill ni lära er mer om hur er grupp fungerar tillsammans? Vi har många års erfarenhet på området och kan skräddarsy ett program där vi kombinerar praktiska övningar med reflektion och diskussion kring gruppens sätt att samarbeta och hur det kan bli bättre. Passar perfekt för er som vill gå mer på djupet i er gemensamma utveckling.


grupputveckling

Kontakta oss för offert på Teambuilding i Stockholm

Telefon: 08 – 717 76 00 eller


Skicka bokningsförfrågan