Konferens och mat

Naturnära konferens


Med Erstaviksskogen som inramning arrangerar vi er konferens med vildmarkstema. Timmerkåtan är en vacker handsnickrad timmerstuga som för tankarna till fjällen. Den ligger vid entrén till Äventyrsbanan och är lagom för grupper upp till ca 30 personer. Vill ni ha ett ännu mer naturnära koncept så har vi tältkåtor med plats för 45 personer. Tältkåtorna finns i Skogslägret, ett stenkast från våra höghöjdsbanor, och i Sjölägret intill Sandasjön, en kilometer ut i skogen. Här hittar ni verkligen stillheten och lugnet, en upplevelse!

Mat (lunch och middag)


Vi samarbetar med Linda Klasson från Glöd Vildmarkskök och maten lagas över öppen eld. Hållbarhet är vårt ledord och vi jobbar i huvudsak med närodlade och ekologiska varor. Vi erbjuder flera olika menyer för små och stora grupper, upp till 100 personer. Välj om ni vill sitta runt elden eller inne i tältkåta. Vi har fullständiga rättigheter. Under perioden 1 maj till 31 oktober finns också möjlighet att boka Linda för gemensam matlagning, där ni får lära er mer om utematlagning och laga en riktigt gourmetmiddag tillsammans. En aktivitet som blivit en riktig succé.

Vedeldad bastu


Stans mysigaste bastu ligger intill Sjölägret. Här kan ni koppla av, njuta av stillheten, bada i sjön och ordna med egen grillning om så önskas. Perfekt avkoppling från jobbet! Bastun, som är vedeldad, rymmer upp till ca 15 personer. Dusch saknas, men hett vatten kan tappas upp från bastun, om man inte vill hoppa i sjön. Bastun går att boka hela året, under högsäsong i anslutning till bokning av andra aktiviteter.

Övernattning i Sjölägret


Sjölägret är en unik upplevelse 1 km från våra aktiviteter och endast 14 km från Stockholms city. Trots närheten till stan känns pulsen och stressen långt borta. Middag och övernattning sker i vår stora tentipi tältkåta som rymmer 40 sittande gäster eller 25 sovplatser. I tältkåtan bäddar ni ner er i sovsäckar och somnar till skogens ljud. Sovsäckar, sovlakan och vadderade madrasser finns. Frukost serveras under bar himmel. Sjölägret passar er som vill ha en annorlunda och naturnära upplevelse!

Kontakta oss för offert

Telefon: 08 – 717 76 00 eller


Skicka bokningsförfrågan