Konferens och mat


15 minuter från slussen i Erstaviksskogen arrangerar vi er konferens med vildmarkstema. Med naturen som inramning kommer kreativiteten att flöda.

Ni kan boka in konferenslokal, höghöjdsbanor, teambuildningaktiviteter, middag/lunch, vedeldad bastu och övernattning. Många väljer t.ex. att kombinera kvartalsrapport med höghöjdsbana eller teambuilding, för en både aktiv och produktiv dag.

Naturnära konferens


För konferens inomhus har vi Timmerkåtan. Runt elden i huset finns det plats för ca 30 personer. Det finns wi-fi, projektor och whiteboard att tillgå.

Vill ni ha ett ännu mer naturnära och basic koncept så har vi tältkåtor med plats för 45 personer. Tältkåtorna finns i Skogslägret, ett stenkast från våra höghöjdsbanor, och i Sjölägret intill Sandasjön, en kilometer ut i skogen.

Mat (lunch och middag)


Vi samarbetar med kockarna på Glöd Vildmarkskök. Maten lagas över öppen eld med råvaror i säsong. Med hållbarhet som ledord erbjuder vi flera olika menyer för små och stora grupper, upp till 100 personer. Vi har fullständiga rättigheter.

Vill du ha en social mataktivitet med hela gruppen?
Boka in Glöd Vildmarksskök och laga en gourmetmiddag tillsammans vid elden.

Vedeldad bastu


Boka stans mysigaste vedeldade bastu. Bastun ligger intill Sjölägret vid Sandasjön. Här kan ni koppla av, njuta av stillheten, bada i sjön och ordna med egen grillning om så önskas. Perfekt avkoppling från jobbet! Bastun rymmer upp till ca 15 personer. Bastun går att boka hela året, under högsäsong i anslutning till bokning av andra aktiviteter.

Övernattning i Sjölägret


Sjölägret är en unik upplevelse 1 km från våra aktiviteter och endast 14 km från Stockholm City. Trots närheten till stan känns pulsen och stressen långt borta. Middag och övernattning sker i vår stora tentipi tältkåta som rymmer ca 30 sittande gäster eller 25 sovplatser. I tältkåtan bäddar ni ner er i sovsäckar och somnar till skogens ljud. Nästa morgon serveras en underbar frukost under bar himmel.

Kontakta oss för offert

Telefon: 08 – 717 76 00 eller


Skicka bokningsförfrågan