vildmarkslager

Vildmarkslägret

En vildmarksupplevelse endast 14 km från Stockholms city, men långt ifrån storstadens stress. Helhetsintrycket kan enkelt beskrivas som sagolikt och som inspirerar och stärker gruppens gemenskap. I lappkåtan äter ni middag i facklornas sken, med plats för upp till 40 middagsgäster. Välj mellan buffémiddag eller egen kock som tillagar maten över öppen eld. Vi har fullständiga rättigheter.
Efteråt kan ni koppla av i vedeldad bastu med dopp i sjön. En fantastisk avslutning på en aktiv dag, samtidigt som ni njuter av tystnaden och naturen.
Bastu med grillplats går även att hyras separat för egen picknick eller grillning.

Övernattning

Hos oss är övernattningen en del av äventyret. En madrass och sovsäck ersätter sängen hemma och ni får  vakna intill skogens djur. Rinnande vatten och det moderna livets komfort saknas. Man tvättar sig i sjön och mobil elektronik går inte att ladda.  I lappkåtan finns plats för ca 30 liggplatser och det finns även mindre tält.

Om ni vill sova under tak och i säng så hjälper vi er gärna att boka logi och transport. Kontakta oss för mer info så hjälper vi er hitta en lösning.

Övernattning för skolor/föreningar

Ibland kan vi hyra ut vildmarkslägret till skolor och privatpersoner, Ett annat alternativ är att kontakta Hellasgården för mat och logi, Klicka här.KONTAKTA OSS FÖR PRISER OCH OFFERT

Telefon: 08 – 717 76 00
E-post: bokning@aventyrsbanan.se


Boka