Unga länken (snart Långa Länken!)

Unga Länken är vår härliga bana som är anpassad för barn, ungdomar och familjer. Banan har 16 olika utmaningar med flera kluriga passager. Tunnan, Skateboarden, Lianen och Stocken är bara några av de hinder som ger pirr i magen längs vägen. Banan har också flera luftiga ziplinor. Intill banan finns en grillplats med bord och bänkar under tak, så efter avslutad aktivitet kan ni slänga på något gott på grillen.

Unga Länken passar perfekt för kalas, skolklasser, föreningar och familjer. Du kan boka banan för din egen grupp eller komma på någon av våra öppna grupper.

OBS! Under 2020 bygger vi om banan för att göra den ännu längre och roligare! Banan kommer då att passa ännu fler och det kommer också att bli lättare att välja hur långt man vill gå. Banan kommer då att byta namn till Långa Länken och kommer att bli grymt bra!

Räkna med 1,5-2 timmar för en grupp på upp till 15-20 deltagare. Större grupper (20-30 deltagare) kan räkna med 2,5-3 timmar.

Vill ni få med er mer friluftskunskaper så boka till ”Team Unga”, ett program för skolor och föreningar där vi kombinerar höghöjdsbanan med olika aktiviteter i skogen. Genom kluriga och roliga övningar på marken får eleverna lära sig mer om natur, friluftsliv och varandra.

Säkerhet

Alla våra aktiviteter genomförs med professionell säkerhetsutrustning och välutbildade guider. På Unga Länken säkrar man sig med så kallade Smart Belays, säkringskarbiner där det bara går att öppna en av dem i taget. Detta gör aktiviteten helt säker även för de yngre deltagarna.

Vår anläggning håller den högsta europeiska säkerhetsstandarden och besiktigas regelbundet.
Man behöver inte vara vältränad för att göra en höghöjdsbana men det finns några saker att tänka på inför ert besök. Vi vill därför att du läser igenom våra säkerhetsregler och rekommendationer.