Långa Länken

Långa Länken är vår  bana som passar både barn och medföljande vuxna.  Banan har 21 olika utmaningar och flera ziplinor, den  passar perfekt för kalas, skolklasser, föreningar och familjer. Du kan boka banan för din egen grupp eller komma på någon av våra öppna grupper. Räkna med 1,5-2 timmar för en grupp på upp till 15-20 deltagare. Större grupper (20-30 deltagare) kan räkna med ca 2,5 timmar.

Långa Länken kan göras självständigt av deltagare över 140 cm. Kortare deltagare behöver hjälp av medföljande vuxen deltagare och kan avsluta efter första delen av banan med en ziplina som tar en ned till marken igen.

Är ni en skola eller förening? Vill ni få med er mer friluftskunskaper så boka till ”Team Unga”, ett program där vi kombinerar höghöjdsbanan med olika aktiviteter i skogen. Genom kluriga och roliga övningar på marken får eleverna lära sig mer om natur, friluftsliv och varandra. Det går också att boka lägerskola med övernattning ute i Sjölägret vid Sandasjön.

Säkerhet

Alla våra aktiviteter genomförs med professionell säkerhetsutrustning och välutbildade guider. På Långa Länken säkrar man sig med så kallade Smart Belays, säkringskarbiner där det bara går att öppna en av dem i taget. Detta gör aktiviteten helt säker även för de yngre deltagarna.

Vår anläggning håller den högsta europeiska säkerhetsstandarden och besiktigas regelbundet.
Man behöver inte vara vältränad för att göra en höghöjdsbana men det finns några saker att tänka på inför ert besök. Vi vill därför att du läser igenom våra säkerhetsregler och rekommendationer.